fbpx

Barta Dénes

Email: barta.denes@corvinusagribusiness.hu

Agrárgazdasági referens

Barta Dénes vagyok, másodéves VAM-os hallgató. Miskolcról jöttem, ahol a térségben a családomnak agrár és innovációs vállalkozásai is vannak. Kifejezetten csapatjátékos vagyok, boldogan és felelősségteljesen látok el szervezési és vezetési feladatokat. Rendkívül szívesen és könnyen ismerkedem szinte bármilyen szituációban, aminek köszönhetően koromhoz képest nagy kapcsolati tőkét tudhatok magaménak.

Hamar belekóstoltam az „üzleti” életbe, hiszen már 17 évesen gimnázium mellett saját állami támogatást nyert startup projektem volt futóban. Jelenleg saját vállalkozásom menedzselésével is foglalkozom az egyetem mellett.

Szabadidőmet igyekszem hasznosan, fejlődésközpontúan tölteni. Úgy gondolom, hogy a széles látókör segít abban, hogy felfedezzük és éljünk a kínálkozó lehetőségekkel. Utazásaimat előszeretettel szervezem gasztro témában. A sport is életem részét képezi, gimnázium végéig a kosárlabdáé volt, de manapság már az egyéni tevékenységeké a főszerep. Jelenleg régi álmomat hajszolom és vadászvizsgára készülök. 

Gyermekkorom óta erős felelősség és küldetéstudatot érzek a magyar vidékkel kapcsolatban és hiszem, hogy kreativitásunkkal, tudásunkkal és elhivatottságunkkal képesek leszünk megkérdőjelezhetetlen értékeket teremteni ott, ahol a legnagyobb szükség van rá…

Bízom abban, hogy együtt lehetőségünk van a CA-t az agrár vérkeringés egyik megkerülhetetlen szereplőjévé tenni!