fbpx

Barta Dénes

Email: barta.denes@corvinusagribusiness.hu

Agrárszakmáért felelős alelnök

Barta DénesBarta Dénes vagyok, miskolci születésű, harmadéves VAM-os hallagató. Két éve fogadott be a „CA család”, 2019 májusától pedig agrárgazdasági referensként igyekeztem erősíteni az elnökséget. Aki ismer tudja, hogy rendkívül szívesen és könnyen ismerkedem szinte bármilyen szituációban, aminek köszönhetően a koromhoz képest nagy kapcsolati tőkét tudhatok magaménak. 

Családom vállalkozásainak kötelékében volt szerencsém elsajátítani az üzleti szemléletet, a projektgondolkodást, valamint a felelős döntéshozatal képességét. Az Agrármarketing Centrum Kft. munkatársaként részt vettem a 2019-es OMÉK szervezésében, valamint a Market Insight Kft. munkatársaként több, nagy volumenű, nemzetközi, agrár-piackutatási projektben is. Célom, hogy egyetemi éveim alatt szélesítsem látóköröm és kapcsolatrendszerem, átlássam és megértsem az agrárszektor működését azért, hogy felelős döntéshozóvá válhassak.  

Szabadidőmet igyekszem hasznosan, fejlődésközpontúan tölteni. Úgy gondolom, hogy a széles látókör segít abban, hogy felfedezzük és éljünk a kínálkozó lehetőségekkel.  

Hiszem, hogy kreativitásunkkal, tudásunkkal és elhivatottságunkkal képesek leszünk megkérdőjelezhetetlen értékeket teremteni ott, ahol erre a legnagyobb szükség van…