fbpx

Borda Áron

Email: borda.aron@corvinusagribusiness.hu

Oktatási kapcsolatokért felelős alelnök

Borda Áron

Borda Áron vagyok, igazi CA veterán, hiszen egyetemi tanulmányaim kezdete, azaz 2015 óta erősítem a Corvinus Agribusiness lelkes csapatát. Az előző két évben sikeresen töltöttem be az Agrárszakmáért felelős alelnöki pozíciót. A munkámat mindig nagy erőbedobással, óriási lelkesedéssel és így visszatekintve sikeresen végeztem. Több nagy pillanatot is megéltem már a CA-ban, de ezek közül kiemelkedik a 2019-es rendezésű konferenciánk, ahol műsorvezetőként is sikerült helyt állnom. Ezen felül számos kisebb-nagyobb rendezvényen előadhattam vagy akár meghívottként vehettem részt kerekasztalmegbeszélésen. Külön öröm számomra, hogy több hallgatónak tudtam segíteni szakmai gyakorlatos munkahelyet találni. A tanulmányaimat illetően a Gazdasági és Vidékfejlesztési alapszak elvégzése után jelenleg a Corvinus Vállalkozásfejlesztés mesterképzésre járok. Az egyetemen eddig eltöltött időszak alatt számos kutatásban részt vettem és versenyeken mérethettem meg magamat. Az Agrobiznisz tanszékkel kialakult jó viszonyomhoz a demonstrátori tevékenységem is hozzájárult. Jövőbeli terveim között szerepel a PhD fokozat megszerzése. 

Mindemellett jelenleg a Digitális Jólét Program Nonprofit Kft.-nél dolgozom, mint Digitális Agrárstratégia Koordinátor. Továbbá a fennmaradó időmben az otthoni kis gazdaságunk munkáját segítem és minden szombaton a Tahitótfalui Termelői Piacon árusítom a gazdaságunk termékeit. 

Hiszem, hogy a hazai mezőgazdaság a fiatal agrárszakemberek szerepvállalásán múlik! Mi, a Corvinus Agribusinessnél eddig is a hazai agráriumért dolgoztunk és továbbra is ezért fogunk megtenni minden tőlünk telhetőt! 

VIDÉK! FIATALSÁG! JÖVŐ!