fbpx

Borda Áron

Email: borda.aron@corvinusagribusiness.hu

Agrárszakmáért felelős alelnök

Borda Áron vagyok, az agrárszakmáért felelős alelnöke ennek a dinamikusan fejlődő diákszervezetnek. Születésem óta részét képezi az életemnek a mezőgazdaság, ugyanis a családom generációk óta a Duna-kanyarban él és gazdálkodik, emellett pedig a Szentendrei piacon értékesíti termékeit.

A gimnázium után sikerült egy olyan szakot találnom, ahol a gazdálkodástudomány és a mezőgazdaság ötvöződik. Igen büszkén jelenthetem ki hogy családomban én vagyok az első diplomás. Az alapszakot a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök alapszakán végeztem. Jelenleg a vállalkozásfejlesztés mesterképzésre is ide járok.

Elhivatottságom és tudásszomjam motivált arra, hogy egyetemi tanulmányaim kezdetén csatlakozzak a diákszervezethez. Hihetetlen visszagondolni arra, hogy honnan is indult és mára milyen nevet szerzett magának a Corvinus Agribusiness.

A jövőbeni célom az, hogy diáktársaimnak megmutathassam az agrárszakma gyakorlati oldalát is. Olyan hasznos tudásra szeretnék társaimmal együtt szert tenni a szervezett előadások, kurzusok és üzemlátogatások keretein belül, amit később a munkaerőpiacon elhelyezkedve remekül tudunk hasznosítani. Továbbá fontos, hogy a fiatalok számára megmutathassuk a mezőgazdaság vonzó oldalát, ugyanis ebben az egyre inkább elöregedő ágazatban nagy szükség van a vérfrissítésre. Vidék! Fiatalság! Jövő!