fbpx

Bűdi Dániel

Email:
budi.daniel@corvinusagribusiness.hu

Szervezetfejlesztésért felelős alelnök

Bűdi Dániel vagyok, Budapesten születtem. Gimnáziumi éveim alatt mindig is a földrajz volt a kedvenc tantárgyam, ennek köszönhetően alakult ki érdeklődésem a hazai agrárium helyzete iránt. Egyetemi tanulmányaimat 2016-ban kezdtem el a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdasági és Vidékfejlesztési Agrármérnöki szakán, amit idén nyáron fejeztem be. 2019. szeptembertől mesterképzésben folytatom tanulmányaimat Regionális és Környezeti Gazdaságtan szakon, szintén itt a Corvinus.

Angolból felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, emellett alapfokon beszélek németül is.

Kedvelt szabadidős tevékenységeim közé tartozik a sport, illetve utazások az ország különböző részeibe, ezáltal megismerve a hazai vidék helyzetét.

Már első hallásra felkeltette az érdeklődésemet a Corvinus Agribusiness diákszervezet tevékenysége, amihez 2016-ban csatlakoztam. Rögtön megtetszett a közösség összetartása, illetve a szervezet programjainak minősége és érdekessége. Emiatt az események többségén részt is vettem, így a diákszervezet szerves tagjává váltam. 2017 tavaszán megválasztottak a Corvinus Agribusiness közösségi vezetőjévé, ezáltal a feladatom a közösség összetartása, tagok toborzása és egybekovácsolása, illetve közösségi programok szervezése. Majd 2018. májusában bizalmat szavaztak nekem a szervezet tagjai a szervezetfejlesztésért felelős alelnöki pozícióra, majd idén ismét bizalmat kaptam a folytatásra ebben a pozícióban. Ennek köszönhetően magasabb szinten tudom folytatni az elmúlt évben elkezdett munkát, a folyamatosan formálódó közösségben, immár egyre több egyetemről, minden eddiginél több taggal együtt.

Legfontosabb célomnak azt tartom, hogy egy olyan közösséget alakítsak a szervezetből, amely az egyetem elhagyása után is összetartó marad, és a tagok segítik egymást, valamint az utánuk következő generációkat az állásszerzésben és a karrierépítésben. Emellett a legnagyobb örömet az okozná számomra, ha tagjaink a későbbiekben is közösen dolgoznának a hazai vidék és a mezőgazdaság fejlesztésén, fellendítésén.