fbpx

Csurja Barbara

Csurja BarbaraCsurja Barbara vagyok, 2019 őszén kezdtem meg tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetem, Vidékfejlesztési-agrármérnök szakán. Egy Nógrád megyei kis faluban, Diósjenőn nőttem fel. A mögöttem lévő 20 évben igen fontos szerepet töltött be a természet és a környezet, ehhez hozzájárult az is, hogy kisiskolásként figyelemmel követhettem nagyszüleim munkásságát az agrárium területén, illetve, hogy már gyermekként bekapcsolódhattam a gyümölcsszedés, növénytermesztés és állatgondozás rejtelmeibe. 

2019 őszén jelentkeztem a Corvinus Agribusiness diákszervezethez, amely az elmúlt egy év alatt további új tapasztalatokat, ismereteket, illetve új kapcsolatokat, s nem utolsó sorban új barátokat nyújtott számomra. Felnyitotta a szemem, hogy mennyi mindent rejt magában az agrárium és hogy sokkal jelentősebb szerepet tölt be minden ember életében, mint azt ahogyan a legtöbben laikusként gondolják. 

2020 ősz elejétől tudhatom magaménak a titkár pozíciót, ezen tevékenység során szeretném az elnökség munkáját segíteni, az adminisztrációs feladatokat megfelelő dokumentáltság mellett ellátni, az esetlegesen felmerülő, s hatáskörömbe tartozó kérdéseket megválaszolni. Célom e feladatokon túlmenően segíteni az újonnan belépő tagok mielőbbi beilleszkedését, s egy jó hangulatú, szakmai ismereteket nyújtó, s folyamatosan bővülő taglétszámmal működő szervezet fenntartásában aktívan részt venni. 

Bízom benne, hogy együtt sokra vagyunk képesek, a jövő a mi kezünkben van!