Gere Márton

Email: gere.marton@corvinusagribusiness.hu

Budapesten születtem, jelenleg Gödön élek. Családunkban a mezőgazdaságnak nagy hagyományai vannak, így egy percig sem volt kérdéses számomra, hogy az érettségi megszerzése után hasonló területen fogom folytatni felsőfokú tanulmányaimat.

2015-ben felvételt nyertem a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági és vidékfejlesztési agármérnök alapszakára, ahol jelenleg is folytatom tanulmányaimat.

Az egyetemi tanulmányaimon túl igyekszem a gyakorlatban is megismerni a mezőgazdasági termelés mikéntjét. Erre kiváló lehetőséget biztosít nagyszüleim Nógrád megyében található szántóföldje, ahol a felmerülő munkákban minden nyáron saját magam is aktívan kiveszem a részem. Az egyetemen hallottakon túl mindig is szerettem volna mélyebb tudást magaménak tudni, képezni önmagamat, ebből pedig egyértelműen következett, hogy csatlakoztam a Corvinus Agribusiness diákszervezetbe, ahol az a megtiszteltetés ért, hogy 2016-ban szakmai vezetővé, majd a rá következő évben alelnökké választottak.

Szakmai előadásainkon és kurzusainkon keresztül igyekszem tagjaink tapasztalatszerzését elősegíteni, valamint szervezetünkön keresztül releváns és hasznos tudást átadni számukra.