Horváth Klaudia

Email:
horvath.klaudia@corvinusagribusiness.hu

Horváth Klaudia vagyok, Nagykanizsán születtem. Tanulmányaimat a Batthyány Lajos Gimnázium 8 osztályos gimnáziumi képzésének keretén belül folytattam és 2015 tavaszán érettségi vizsgát tettem. Német és angol nyelvből középfokú, komplex nyelvvizsgával rendelkezem.

Édesapám több, mint 25 éves agrár-munkatapasztalata után úgy gondoltam, hogy én is ezt a szektort választom, illetve 2010 óta versenyszerűen lovaglok, így az állatok közelsége elmaradhatatlan része az életemnek.  Így esett a választásom a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szakára, ahol 2015 szeptemberében kezdtem el a képzést. Mindig is érdekelt a gazdasági szektor, mellette pedig az agrárium is. Tapasztalataim szerint ez a szak a kettőnek a tökéletes ötvözése.

Az egyetlen dolog, ami kimarad az egyetemi képzésből, az a gyakorlat, a tapasztalatszerzés. Ezért titkárként támogatni szeretném a tanulni vágyókat, hogy saját bőrükön tudják megtapasztalni az agrárium rejtelmeit, illetve a kapcsolati tőkémmel segíteni szeretném őket az előrejutásban, a minél gyorsabb és értékesebb fejlődésben.