fbpx

Kövesdi Lilla

Email:
kovesdi.lilla@corvinusagribusiness.hu

Előadás-referens

Kövesdi Lillának hívnak és bajai lányként kerültem 2016-ban Budapestre, ahol a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodási és Menedzsment szakán kezdtem el egyetemi tanulmányaimat. Jelenleg Budapesten élek, de igyekszem minél több időt Baján tölteni, hiszen a vidék szeretete kicsi koromtól a mai napig fontos szerepet játszik az életemben. A családomhoz – több generációra visszamenőleg – mindig közel állt a mezőgazdaság,

valamint a családi vállalkozás és a szüleim hatására én is abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy gyerekkorom óta testközelből figyelhetem az agráriumban történő eseményeket, változásokat.

Számomra nem volt kérdés, hogy az egyetemi tanulmányaim mellett a meglévő mezőgazdasági ismereteimet bővítsem, és naprakész információkhoz jussak hozzá. Ehhez kiváló lehetőség volt a Corvinus Agribusiness diákszervezet, ahol 2018 tavaszán a közösség tagjai előadás referensnek választottak meg.

A pozíció betöltése során legfontosabb feladatom és célom a közösség érdeklődésének fenntartása érdekes, változatos és releváns előadások megszervezésével, melyek hozzásegítenek minket tapasztalataink, tudásunk és kapcsolati tőkénk bővítéséhez.

Hiszem, hogy mi, a fiatalok, meghatározzuk a magyar mezőgazdaság jövőjét és mindemellett felelősséggel is tartozunk érte.