fbpx

Kövesdi Lilla

Email:
kovesdi.lilla@corvinusagribusiness.hu

Szervezeti működésért felelős alelnök

Kövesdi Lillának hívnak és bajai lányként kerültem 2016-ban Budapestre, ahol a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodási és Menedzsment alapszakán kezdtem el egyetemi tanulmányaimat angol nyelven. Jelenleg Budapesten élek, de igyekszem minél több időt Baján tölteni, hiszen a vidék szeretete kicsi koromtól a mai napig fontos szerepet játszik az életemben. A családomhoz – több generációra visszamenőleg – mindig közel állt a mezőgazdaság, valamint a családi vállalkozás és a szüleim hatására én is abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy gyerekkorom óta testközelből figyelhetem az agráriumban történő eseményeket, változásokat.

Számomra nem volt kérdés, hogy az egyetemi tanulmányaim mellett a meglévő mezőgazdasági ismereteimet bővítsem, és naprakész információkhoz jussak hozzá. Ehhez kiváló lehetőség volt a Corvinus Agribusiness diákszervezet, ahol 2018 tavaszán a közösség tagjai előadás referensnek választottak meg. A pozíció betöltése során legfontosabb feladatom és célom a közösség érdeklődésének fenntartása volt érdekes, változatos és releváns előadások megszervezésével, melyek hozzásegítettek minket tapasztalataink, tudásunk és kapcsolati tőkénk bővítéséhez.

2019 tavaszától szervezeti működésért felelős alelnöki pozícióban szeretnék hozzátenni a Corvinus Agribusiness fejlődéséhez. Az elmúlt év, mind szakmai mind közösségi eseményeinek tapasztalataira alapozva fogom munkámat a szervezet arculatának jövőbeni fejlesztésében kamatoztatni, a szervezet marketingfeladatait kontrollálni és operatív szinten támogatni.

A jövőben is mezőgazdasággal szeretnék foglalkozni, ezért is gondolom azt, hogy diákszervezetünk nagy lehetőséget kínál mindannyiunk jövőjének megalapozásához.
Ebből kifolyólag minden erőmmel azon vagyok, hogy ezeket a lehetőségeket szervezeti szinten kihasználjuk, továbbá minél több egyéni lehetőséget kínáljunk tagjainknak is, elősegítve ezzel szakmai fejlődésüket.

Hiszem, hogy mi, a fiatalok, meghatározzuk a magyar mezőgazdaság jövőjét és mindemellett felelősséggel is tartozunk érte. Vidék. Fiatalság. Jövő.