fbpx

Lehoczki Áron

Email:
lehoczki.aron@corvinusagribusiness.hu

Agrárgazdasági referens

Lehoczki ÁronLehoczki Áronnak hívnak, egy Bács-Kiskun megyei kisvárosból származom, Kecelről. 2018-ban kezdtem egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakán, 2020 őszétől párhuzamosan végzem a képzést a vidékfejlesztési és agrármérnöki szakkal. Figyelmem középpontjában mindig két téma állt: vidék és gazdaság. 

Családom generációkra visszamenőleg foglalkozik mezőgazdasággal, ebbe születtem bele és ezt szeretném a lehető legmagasabb szinten tovább vinni életem során. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem csupán tankönyvekből, hanem saját és felmenőim tapasztalatából is gyarapíthatom tudásomat. 

Nagy érdeklődéssel figyelem a világban zajló gazdasági folyamatokat és angolul, németül egyaránt folyékonyan beszélek, ezek miatt döntöttem úgy, hogy érettségi után nemzetközi gazdálkodást szeretnék tanulni. Idén a 6. szemeszteremet végzem ezen a szakon, így bátran mondhatom: Az egyetem segített új perspektívából látni a világot és célom olyan – akár nemzetközi – szakmai programok szervezése a tagság számára, ami új gondolatokkal gazdagítja őket. 

Az agrárium jövője a fiatalok kezében van, ezért felelősséggel tartozunk. Bízom abban, hogy közös munkával olyan időtálló értéket teremthetünk, amely életük során kamatoztatható lesz. A jelszavunkban emlegetett jövő most kezdődik, ne hagyjuk elszaladni az időt!