fbpx

Peák Adrienn Laura

Email:
peak.adrienn@corvinusagribusiness.hu

Marketing referens

Peák Adrienn LauraPeák Adrienn Laura vagyok, Budaörsön nőttem fel. 2017-ben nyertem felvételt a Budapesti Corvinus Egyetem vidékfejlesztési agrármérnöki szakára. 

 A tanulmányaimmal kapcsolatos korábbi kételyeimet a Corvinus Agribusiness diákszervezetbe való 2018-as belépésem oszlatta el. Az elnökség munkájának köszönhetően alkalmam volt számos olyan rendezvényen részt venni, ahol megismerhettem a mezőgazdaság azon oldalát, amely addig számomra ismeretlen volt. Kis idő elteltével a programokon való részvétel számomra már nem csak a közösségi élményt, hanem a szakmai fejlődést is jelentette. 2019 végén az AgroMater csapatunkkal második helyezést értünk el az Agrovirtuson. A versenyen való részvétel eddigi életem egyik legnagyobb sikerélménye, amely teljes egészében a CA-nak köszönhető. 

Mint marketing referens célom nem több és nem is kevesebb, mint megláttatni a fiatalokkal azokat a lehetőségeket, amelyekkel élni lehet és érdemes is a szervezeten belül. Szeretném, ha az új tagok is megtapasztalhatnák mindazt, amit a szervezet már sokunknak adott, és egy, az agrárium iránt érdeklődő, és összetartó közösséget alkossunk.