fbpx

Simon Szimonetta

Simon Szimonetta Nórának hívnak és 2018 őszén kezdtem egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetem Vidékfejlesztési Agrármérnök szakán.

Vidéki kisfaluban felnőve lehetőségem nyílt közel kerülni az agrárium különböző ágazataihoz, ennek köszönhetően régóta figyelemmel kísérhetem a szektorban zajló történéseket, változásokat. Így hát nem volt nehéz feladat az ideális szakma kiválasztása.

Az egyetem elkezdése után nem volt kérdés számomra, hogy az iskolapadban megszerzett lexikális ismereteimet kibővítsem gyakorlatias tudással is, melyre kiváló lehetőséget nyújt a Corvinus Agribusiness diákszervezet. Már az első programok alkalmával magával ragadott az előadások illetve a szakmai kirándulások érdekessége és a tagok közvetlensége. Ezért a legtöbb eseményen részt is vettem, így a szervezet oszlopos tagjává váltam.

A 2019. tavaszi tisztújító taggyűlésen társaim a diákszervezet titkárjává választottak meg, mely nagy megtiszteltetés számomra. A tisztség betöltése során legfőbb feladatom, hogy levegyem az adminisztrációs terhet az elnökségi tagok válláról, amelynek igyekszem maximálisan eleget tenni.