fbpx

Simon Szimonetta

Email: simon.szimonetta@corvinusagribusiness.hu

Szervezeti működésért felelős alelnök

Simon SzimonettaSimon Szimonetta Nórának hívnak és 2018 őszén kezdtem egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetem Vidékfejlesztési Agrármérnök szakán. Vidéki kisfaluban felnőve lehetőségem nyílt közel kerülni az agrárium különböző ágazataihoz, ennek köszönhetően régóta figyelemmel kísérhetem a szektorban zajló történéseket, változásokat. Így nem volt nehéz feladat az ideális szakma kiválasztása. Az egyetem elkezdése után nem volt kérdés számomra, hogy az iskolapadban megszerzett lexikális ismereteimet kibővítsem gyakorlatias tudással is, melyre kiváló lehetőséget nyújt a Corvinus Agribusiness diákszervezet. Már az első programok alkalmával magával ragadott az előadások illetve a szakmai kirándulások érdekessége és a tagok közvetlensége. Ezért a legtöbb eseményen részt is vettem, így a szervezet oszlopos tagjává váltam. 2019. tavaszi tisztújító taggyűlésen társaim a diákszervezet titkárjává választottak meg, mely nagy megtiszteltetés volt számomra. A tisztség betöltése során legfőbb feladatom az volt, hogy levegyem az adminisztrációs terhet az elnökségi tagok válláról, amelynek igyekeztem maximálisan eleget tenni. 

2020. őszén megpályáztam a szervezeti működésért felelős alelnöki pozíciót, melyet sikerült is elnyernem. A titkárként eltöltött idő alatt számos tapasztalatra tettem szert, szeretném mindezt magasabb szinten kamatoztatni az előttem álló alelnöki ciklusom alatt. Hiszem, hogy a folyamatos megújulás szervezetünk sikerének és hatékony működésének titka. Ennek fényében dolgozom majd a szervezet arculatának fejlesztésén, a marketingfeladatainak, továbbá operatív szintű teendőinek koordinálásán. 

A jövőmet az agrárium szektorában képzelem el, és szívügyemnek tekintem, hogy a diákszervezet tevékenységének köszönhetően minél több fiatal válasszon hivatást az ágazaton belül. Úgy gondolom, diákszervezetünk fontos szerepet játszik a tagok előtt megnyíló lehetőségek bővítésében, ennek tükrében igyekszem megragadni minden eshetőséget és a szervezet javára fordítani.