fbpx

Vas Benedek

Email: vas.benedek@corvinusagribusiness.hu

Közösségi referens

Vas BenedekVas Benedeknek hívnak és Pest megyei faluból, Herceghalomból származom. Házunk tőszomszédságában hatalmas szántóföldek terülnek el, így gyermekkorom óta testközelből figyelhettem meg a leglátványosabb változásokat egy mezőgazdasági terület életében. Családom a Balaton mellől származik és több generációra visszamenőleg foglalkoznak mezőgazdasággal, így ezen két tényező hatására igencsak korán elkezdett érdekelni az agrárium. Ezen érdeklődés újabb lendületre kapott mikor 2018-ban felvettek a Budapesti Corvinus Egyetem, vidékfejlesztési agrármérnöki szakára. A következő lépcsőfok egyértelműen a CA-hoz való 2019-es csatlakozásom volt, ahol még mélyebb tudásra és nem kevés új, baráti kapcsolatra tettem szert. 

Így a harmadik évet elkezdve már jól látom, hogy mekkora szerepe van a társas kapcsolatoknak az egyetemi életben, hiszen a közös munka során legalább annyit, ha nem többet, tanulhatunk társainktól, mint a felkutatott forrásokból. De egy baráti beszélgetés alkalmával is olyan mértékű szakmai tudásra tehetünk szert, amennyit esetenként egy tantermi órán sem tudunk magunkévá tenni. 

Ezen tapasztalataim alapján hiszem, hogy egy sikeres szervezet alapja az aktív, tenni akaró, jó légkörű, baráti társaság, mely sikeresen veszi a közös akadályokat és a sikereket is megosztja. Az új tagok folyamatos bevonásával és a jelenlegi tagsággal együtt úgy érzem, ez egy tökéletesen megvalósítható célkitűzés. Közösségi referensként ezeket az értékeket szem előtt tartva igyekszem segíteni az elnökség munkáját. 

Vidék. Fiatalság. Jövő.