fbpx

Vértesaljai Ágoston

Email:
vertesaljai.a@corvinusagribusiness.hu

Közösségi referens

Vértesaljai Ágoston vagyok, Keszthelyen születtem. Középiskolai tanulmányaimat a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégiumban folytattam, ahol sikeres érettségi vizsgát tettem.

Vidékiként rendkívül fontosnak tartom a vidéken élők esélyegyenlőségének megteremtését. Ezért jelentkeztem a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaságtudományi Karán a vidékfejlesztési agrármérnök szakra, ahol 2017 szeptemberében kezdhettem el tanulmányaimat. A Corvinus Agribusiness-szel már a kezdetektől szimpatizáltam, mind a közösségi szellem, mind a szakmaiság miatt, ezért 2017 őszén csatlakoztam a diákszervezethez.

Számomra mindig is fontos volt a jó közösség megteremtése, hiszen ez elősegíti a hosszú távú szakmai kapcsolatok kialakulását és a közös munkát is gördülékenyebbé teszi. Ezért 2018 tavaszi tisztújító taggyűlésünkön megpályáztam a közösségi referens pozíciót.

Munkámmal igyekszem közelebb hozni egymáshoz szervezetünk tagjait, hogy hasznos ismeretségek, szakmai kapcsolatok és barátságok kötődhessenek.